Menu
Your Cart

Tosti ijzer

Tosti ijzer kopen
Met een tosti ijzer maak je in een handomdraai en op elk moment een lekkere en gezonde snack. Vooral met bruin of volkoren brood, magere kaas en bijvoorbeeld een paar reepjes frisse paprika maak je een tosti die prima past bij een gezond dieet. Maar het kan natuurlijk ook op de klassieke manier met wit brood en een lekkere plak ham ertussen. Bij de Tosti IJzer Specialist kan je ook terecht voor bijvoorbeeld een croque monsieur machine, sandwichmaker, tafelgrill of contactgril.

Verschillende types en uitvoeringen
Tosti ijzers zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Van heel eenvoudige, kleine modellen, tot grotere modellen met een strak design. De duurdere types zijn uitgevoerd met verwisselbare platen en dus geschikt voor meerdere doeleinden. Bij de Tosti IJzer Specialist kun je terecht voor alle topmerken, zoals Phillips, Tefal, Severin, Tristar, Domo en nog veel meer. Natuurlijk kies je het apparaat dat je er het mooiste uit vindt zien en dat het voordeligst is. Let daarnaast echter ook op de andere eigenschappen en de functies van het tosti ijzer. Om je keuze wat makkelijker te maken hebben wij een top 10 tosti ijzers samengesteld met de tosti ijzers die het meest verkocht worden.

De platen
Een belangrijk punt om op te letten zijn de tostiplaten die in het tosti ijzer zitten. Sommige zijn uitgevoerd in schelpvorm of driehoeken. Deze platen zijn meestal niet verwisselbaar. Dat betekent dat je ze moet reinigen met een vochtige doek. De tosti ijzers met verwisselbare platen worden meestal geleverd met een aantal verschillende platen. Bijvoorbeeld wafelplaten zodat je er ook wafels mee kunt bakken of grilplaten zodat je er ook hamburgers of ander vlees op kunt grillen. Deze platen kun je gewoon afwassen en soms zelfs in de afwasmachine zetten.

Een ander punt dat de aandacht verdient is de maat van het tosti ijzer. De kleinste modellen zijn eigenlijk te klein voor ons Nederlands brood. Om de boterhammen passend te maken moet je dan wel de korsten eraf snijden. Vind je dit zonde, kies dan voor een groter model. Sommige tosti apparaten kun je helemaal openklappen en op tafel zetten. Met de grilplaten erin doet het ijzer zo dienst als tafelgrill. Leuk om zo een keertje te gourmetten!

Binnen 3 dagen in huis
Ook zin om een lekkere tosti te kunnen maken? Je kunt zelf eindeloos variëren met wat je erop doet; verschillende kaassoorten, salami, ham, rookvlees, rauwkost, uien of ananas. Wat dacht je van een panini met gorgonzola, rucola en peer? Of wit brood met Old Amsterdam en tomaat? Of roomkaas met gerookte kip? Krijg je al honger? Gebruik je fantasie gebaseerd op je eigen voorkeur. Neem gerust uitgebreid de tijd om ons assortiment te bekijken en je keuze te maken. Heb je eenmaal besteld, dan zorgen wij ervoor dat je het tosti ijzer binnen 2 à 3 dagen in huis hebt. Betalen gaat overigens heel makkelijk en veilig via iDeal en voor bestellingen van € 75,- en hoger hoef je geen bezorgkosten te betalen!